The Lardon Company
The Lardon Company

TOPCHEF TEGEN STERRENCHEF

TOPCHEF TEGEN STERRENCHEF BLOEDFANATIEKE BN’ERS IN SPECIALE WEEK VAN ‘TOPCHEF TEGEN STERRENCHEF’

Vanaf maandag 12 november is te zien hoe zeven bloedfanatieke BN’ers dé ultieme kookervaring aangaan en opgeleid worden tot topchefs in ‘Topchef Tegen Sterrenchef’ bij RTL 5. Het sterrenteam van meesterkok Robert Kranenborg en chefkok Julius Jaspers, bestaande uit Sander Janson (RTL 4-presentator), Vincent Vianen (choreograaf), Ajoud el Miloudi (KRO-presentator), Dirk Taat (acteur en model), Pauline Wingelaar (televisiepersonality), Christophe Haddad (acteur) en Inge Ipenburg (actrice), is ontzettend eager om de topchefbrigade te bereiken, maar slechts vier BN’ers overleven deze zware bootcamp.

Tijdens de groepstest op de eerste dag blijkt al snel dat de culinaire liefhebbers geen professionele ervaring in de keuken hebben. Chefs Kranenborg en Jaspers moeten het team nog flink bijsturen. De BN’ers zijn enorm strijdlustig en leergierig, maar overtreffen zij de hoge verwachtingen van de chefs? Welke VIP’s weten de topchefbrigade te bereiken en nemen het aan het eind van de week op tegen de professionele sterrenbrigade van Rik Jansma van de Basiliek in Harderwijk?

Naast spanning en strijd, hebben de BN’ers ook lol tijdens de opnames wat resulteerde in een spontane dans op een choreografie van Vincent Vianen: Topchef Gangnam Style Tribute

Uitzending: RTL 5, maandag 12 november tot en met vrijdag 16 november tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

www.topchef2012.nl
Geplaatst op 01-11-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl