The Lardon Company
The Lardon Company

PERSBERICHT: samenwerking Barong Barong en Bjorn van den Berg

PERSBERICHT

The Lardon Company kondigt de samenwerking Barong Barong & Bjorn van den Berg aan!

Twee eigenzinnige ontwerpers, twee disciplines en twee stijlen zijn de belangrijkste ingrediënten voor een spraakmakend eindresultaat!

Wiard is ontwerper van het bekende sieradenmerk Barong Barong en Bjorn van den Berg, kennen wij inmiddels van het jonge en succesvolle modelabel wat hij voert onder zijn eigen naam. Deze twee ontwerpers ontmoeten elkaar in een bijzondere samenwerking.

Samen lanceren de ontwerpers medio oktober een spraakmakende tassenlijn bestaande uit negen exclusieve tassen waarin het eigenzinnig en creatieve handschrift van beide ontwerpers duidelijk zichtbaar zal zijn.

Creativiteit, vakmanschap en de voorliefde voor mooie materialen zijn de woorden die de ontwerpers het liefst gebruiken om hun exclusieve- en bijzondere tassenlijn te omschrijven waarbij creativiteit, originaliteit en stijl op de eerste plaats komen.

Topkwaliteit leer, repeterende patronen van studs, skulls en gecombineerd met bewerkte koperen kettingen die rijk bezet zijn met edelstenen; deze collectie bestaat uit diverse kleuren en modellen. Zoals we van beide heren gewend zijn, is het eindresultaat verbluffend te noemen en zullen deze musthave tassen zeker niet onopgemerkt blijven.

Ook voor deze collectie geldt, dat van elk handgemaakt model slechts één exemplaar verkrijgbaar is en alleen daardoor de exclusiviteit te waarborgen is.

Note voor de redactie:

Voor meer informatie of aanvraag van interviews kunt u zich wenden tot The Lardon Company. Bel naar 06-20279690 en vraag naar Inge van der Spek of mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 24-08-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl