The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson komt terug met Ambassadeur voor 1 Dag

Sander Janson komt terug met Ambassadeur voor 1 Dag Sander Janson komt terug met ‘Ambassadeur voor 1 Dag’. Vanaf zondag 5 augustus is dit programma weer wekelijks te zien bij RTL 4. Iedere week krijgt een andere Bekende Nederlander de opdracht om een stunt te organiseren voor een goed doel. Ze moeten zich 1 dag lang inzetten om deze stunt te organiseren en zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor het goede doel. Sander gaat op stap met een patiënt van het goede doel om te horen wat een ziekte allemaal met je doet. De BN’er organiseert de stunt uiteindelijk ook voor deze patiënt en zijn of haar familie.

- Zondag 5 augustus, 16:00 RTL 4
Henkjan Smits en de ME-Stichting, samen met de 40-jarige Arvi, vader van 2 kinderen, die nu niet meer werkt en alleen maar thuis kan liggen door ernstige chronische vermoeidheid. Henkjan zet het centrum van Amsterdam op zijn kop en onthult een groot kuntswerk voor Arvi en alle mensen met ME.

- Zondag 12 augustus, 16:00 RTL 4
Gijs Staverman en MS Research, samen met de 37-jarige Reinder, ook vader van 2 kinderen, die straks niet meer piano (zijn grote passie) kan spelen, omdat zijn functies één voor één uitvallen. Gijs organiseert een grote stoelendans op de markt in Amersfoort en laat zien dat mensen één voor één afvallen, net als de functies van mensen met MS.

- Zondag 19 augustus, 16:00 RTL 4
Elle van Rijn en het Reuma Fonds, samen met de 36-jarige Sabine, moeder van 2 kinderen, die ontzettende pijn heeft in haar gewrichten en steeds minder kan. Elle zet het drukke winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam voor 1 minuut stil, een kippenvel-moment, om zo aandacht te vragen voor Sabine en alle mensen met reuma.

- Zondag 26 augustus, 15:30 uur RTL 4
Vivienne van den Assem en de Zonnebloem, samen met de 36-jarige Gerco die 3 jaar geleden door een hersenaandoening plotseling in een rolstoel terecht kwam. Vivienne vindt dit heftig en moet zoveel mogelijk vliegers op het strand van Zandvoort verzamelen. Aanvankelijk is er heftige regen, maar toch gaat de hemel open en zien we honderden vliegers op een prachtige mooie blauwe lucht.

Promo Ambassadeur voor 1 dag...

Geplaatst op 03-08-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl