The Lardon Company
The Lardon Company

Antje en La Palmerie Fashion uit Utrecht

Antje en La Palmerie Fashion uit Utrecht Een aantal weken geleden heeft Antje Monteiro tijdens een optreden in Heerenveen haar nieuwe video clip opgenomen. Modeontwerper en stylist Bjorn van den Berg heeft samen met Soumia Aroug van La Palmerie Fashion uit Utrecht, de kleding van Antje verzorgd die Antje in de clip aan heeft. De prachtige oorbellen, gemaakt van zilver met turquoise edelstenen, zijn van Barong Barong.

Antje komt graag bij La Palmerie want daar vindt zij alle modetrends voor de verschillende seizoenen.

Deze hippe modewinkel verkoopt trendy sieraden en schoenen van vele merken, zoals: Tony Mora, Friis & Company, Mimic, Sofie Schnoor, Unisa, Super Trash, 10 Feet, DDP, Chilli Pepper, Ganesh Ibiza, Turquase, Aurobelle, Sacka, Love from Australia, Walk in the Park, Moscow en nog veel meer.Je kan bovendien terecht voor kleding van verschillende Deense, Italiaanse en Spaanse merken.

La Palmerie is geen onbekende in de modewereld. Eigenaresse Soumia Aroug heeft wereldwijd faam gemaakt met haar eigen tassenlijn en heeft op diverse internationale beurzen gestaan, zoals de Prêt à porter (Parijs), Bread en Butter (Berlijn), Micam (Milaan) en Modefabriek (Amsterdam). Haar klanten, waaronder ook andere bekende Nederlanders, komen van heinde en verre om zich door haar te laten stylen.

La Palmerie maakt ook tassen op maat. Bij La Palmerie krijg je al snel het gevoel dat je in een van de hippe modestraatjes van Ibiza, Italië of Parijs rondloopt. Loop eens binnen en laat je inspireren: Schoutenstraat 14 te Utrecht.

Wil jij de clip van Antje als eerste zien? Geef je dan op voor de nieuwsbrief op Antje.nl dan ontvang jij binnenkort als eerste de link waarmee jij de nieuwe clip van Antje, Online kan bekijken.

Ga naar www.antje.nl en vul je email adres in onder Inschrijven Nieuwsbrief, druk op verzenden en...klaar!

Geplaatst op 20-07-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl