The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson aankomende week in Ik Kom Bij Je Eten

Sander Janson, Rene van der Gijp, Barry Paf en Jeroen Nieuwenhuize en de 3J`s aankomende week in Ik Kom Bij Je Eten

In het zomerse Talpa-programma ‘Ik Kom Bij Je Eten’ gaan verschillende RTL 4-sterren op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis. Onder andere Quinty Trustfull, Angela Groothuizen, Froukje de Both, Winston Gerschtanowitz, Jan Kooijman, Patty Brard en Patricia Paay schuiven aan tafel bij bij bekende Nederlanders. Ook gaan Vivian Slingerland, Evelyn Struik, Sander Janson en Koert-Jan de Bruijn elke aflevering beurtelings langs bij onbekende landgenoten, die zich hebben aangemeld voor de ‘Ik Kom Bij Je Eten’- barbecue onder aanvoering van Harm-Jan de Barbecueman.

Aanstaande week komen de volgende gasten voorbij:

Maandag 16 juli – René van der Gijp en Natasja Froger

Natasja gaat op bezoek bij René van der Gijp in de presidentiële suite van het Kurhaus. Tijdens een lange strandwandeling hebben ze het over de opkomst, de ondergang en de wederopstanding van Van der Gijp. En tot Natasja’s grote verbazing is René even zelf de chef in de keuken van het Kurhaus. Op het terras heffen ze het glas op het 100.000ste boek en wordt auteur en vriend Michel van Egmond bedankt.Verder wordt het in Beilen een beestenbende wanneer Vivian komt barbecueën in het dierenasiel.

Dinsdag 17 juli – Quinty Trustfull en de 3JS

Quinty beleeft een muzikale middag als ze in Volendam gaat eten bij de 3JS. In het huis van Jaap Kwakman doet Quinty in de badkamer een bijzondere ontdekking. En in plaats van paling eten op de Volendamse dijk, maakt het viertal een uitstapje naar Edam waar manager Jaap Buys op een swingende manier wordt bedankt voor zijn inzet voor de 3JS. Sander Janson gaat een dag mee met de brandweer in Nieuwkoop waar twee brandweermannen die eerder dit jaar hun eigen huis moesten blussen, nu verrast worden met een valse melding én een barbecue.

Woensdag 18 juli – Froukje de Both, Barry Paf en Jeroen Nieuwenhuize

Froukje ontdekt dat dj Barry Paf niet alleen een passie voor radio heeft maar ook een flinke schoenenverslaving. Nadat ze hem ontmoet in de studio van Radio 538, ontkomt ze niet aan een flinke shopsessie op weg naar huis. Eenmaal in de keuken blijkt dat Barry geen echte keukenprins is, maar gelukkig weet zijn vriend Tim beter raad met de potten en pannen. Wanneer collega-dj Jeroen Nieuwenhuize aanschuift worden er nog een paar gênante momenten uit het leven van de dj’s uit de doeken gedaan. Vivian gaat naar een hele bijzondere voetbalwedstrijd waar ze André ontmoet. Een jaar geleden kreeg hij tijdens een voetbalwedstrijd een hartstilstand, maar werd gelukkig gereanimeerd door zijn teamgenoten. Nu is het tijd om deze wedstrijd over te spelen en zijn teamgenoten te bedanken met een barbecue. En om de wedstrijd in goede banen te leiden, wordt deze gefloten door voormalig UEFA scheidsrechter Dick Jol.

Donderdag 19 juli – Jan Kooijman, Nicolette Kluijver en Tygo Gernandt

Het wordt een zomerse dag aan zee als Jan Kooijman de zwangere Nicolette Kluijver opzoekt in haar strandhuisje. Openhartig vertelt Nicolette over haar aanstaande moederschap en hoe ze haar kleine gaat uitleggen dat mama ooit in de Playboy heeft gestaan. Ook gaan ze de zee op om te Stand Up Peddle boarden en schuift de bad boy van de filmwereld Tygo Gernandt aan voor zomerse tapas en een heerlijk glas prosecco. De middag van Evelyn valt in het water. Ze gaat namelijk op bezoek bij de zeeleeuwentrainers van het dierenpark in Rhenen.

Vrijdag 20 juli – Koert-Jan de Bruijn en de Hollywood Vrouwen en Yuri van Gelder

Koert-Jan begeeft zich in de wereld van glitter, glamour en ongekende luxe als hij gaat eten bij de Nederlandse Hollywoodvrouw Myrthe Mylius. Uiteraard beginnen Koert-Jan en Myrthe geheel in stijl met een glas bubbels. In de slaapkamer krijgt Koert-Jan rode oortjes als Myrthe haar bedgeheimen met hem deelt. Een uitstapje naar de PC Hooftstraat kan natuurlijk niet uitblijven en samen met Hollywood vriendinnen Conchita en Prinses Inge wordt er behoorlijk met creditcards gezwaaid. Sander Janson komt erachter dat hij nooit een topturner zal worden, maar gelukkig komt Yuri van Gelder langs om hem te laten zien hoe je de Lord of the Rings wordt.

Ik Kom Bij Je Eten, elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur bij RTL 4.

Geplaatst op 16-07-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl