The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson in RTL4 Ik kom bij je eten

Sander Janson in RTL4 Ik kom bij je eten Maandag 9 juli start bij RTL op werkdagen het zomerse programma 'Ik Kom Bij Je Eten'. In dit programma gaan verschillende RTL 4-sterren op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis. Zo prikken onder andere Quinty Trustfull, Nicolette van Dam, Angela Groothuizen, Froukje de Both, Lieke van Lexmond, Winston Gerschtanowitz, Jan Kooijman, Patty Brard en Patricia Paay een vorkje mee bij bekende Nederlanders.

Samen maken ze een gerecht voor iemand die belangrijk of speciaal is in het leven van de BN’er. Verder gaan Vivian Slingerland, Evelyn Struik, Sander Janson en Koert-Jan de Bruijn iedere aflevering beurtelings langs bij onbekende landgenoten, die zich hebben aangemeld voor de ‘Ik Kom Bij Je Eten’- barbecue. Dit om iemand op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. Elke barbecue wordt in goede banen geleid door Harm-Jan de Barbecueman. Aanstaande week komen de volgende gasten voorbij:

Maandag 9 juli – cast GTST
Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen. In deze eerste aflevering is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ook neemt Patty een kijkje in het huis van Ferry Doedens en probeert Patricia wat sappige details los te peuteren bij de acteurs tijdens een boottocht. Onder het genot van een heerlijke barbecue van Harm-Jan de barbecueman wordt de dag afgesloten met een spetterend optreden van Waylon.

Donderdag 12 juli- Lieke van Lexmond en Jandino
Lieke zoekt cabaretier Jandino op in zijn huis in het zuiden van ons land. Er wordt enorm veel gelachen, maar ook zien we Jandino’s zwoele kant tijdens een salsa-les. Het plan is om voor goede vriend en collega-cabaretier Murth Mossel te gaan koken, alleen laat Murth lang op zich wachten, heel lang… Sander Janson laat zich van zijn stoerste kant zien tijdens een barbecue bij de Tilburgse rugbydames.

'Ik Kom Bij je Eten', van maandag 9 juli t/m vrijdag 13 juli, elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur bij RTL 4.Geplaatst op 09-07-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl