The Lardon Company
The Lardon Company

Bjorn van den Berg Selected for SPRMRKT

Bjorn van den Berg Selected for SPRMRKT In het kader van de Amsterdam Fashion Week presenteren ontwerper Bjorn van den Berg en SPRMRKT een spraakmakende collectie genaamd “Bjorn van den Berg selected for SPRMRKT”. Deze exclusieve collectie zal bestaan uit limited sjaals die de ontwerper in samenspraak heeft ontworpen met en in opdracht van SPRMRKT.

De collectie “Bjorn van den Berg selected for SPRMRKT”, bestaande uit vijf exclusief ontworpen gelimiteerde sjaals, is het beste te omschrijven als stoer, rauw, krachtig maar refined.

Deze limited collectie is vervaardigd uit soepel suède en leder wat geheel met de hand bewerkt en bezet is door de ontwerper in de meest uiteenlopende patronen bestaande uit studs, ketting, ritsen & kristal waardoor er een contrast ontstaat waar verfijning en stoerheid elkaar tegenkomen wat zorgt voor een verbluffend effect! Van ieder ontwerp is er slechts één exemplaar om zo exclusiviteit te waarborgen.

Deze collectie is exclusief te koop bij SPRMRKT Amsterdam en zal verkrijgbaar zijn vanaf zaterdag 7 juli 2012.

Black Label Bjorn van den Berg :
Naast de exclusieve collectie “selected for Sprmrkt” zal ook de Black Label van de najaars-collectie 2012 van de ontwerper exclusief te zien en te verkrijgen zijn bij SPRMRKT tijdens de AFW 2012.

Deze collectie bestaat uit 3 exclusieve modellen waarbij de ontwerper net een stapje verder gaat met leer en de verwerking van studs in de diverse patronen. De studs verwerkt in de modellen, zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en rosé. Van iedere kleur zullen er slechts drie exemplaren gemaakt worden om zo wederom exclusiviteit te waarborgen.

Voor meer informatie kijk op www.bjornvandenberg.com of neem contact op met SPRMRKT: +31203305601 Rozengracht 191-193 1016 LZ Amsterdam.
Amsterdam, 3 juli 2012

Geplaatst op 04-07-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl