The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson weer op reis door Europa in vernieuwd Campinglife

Op zaterdag 17 november start de vernieuwde versie van het populaire RTL 4-programma ‘Campinglife’. In alweer het twaalfde seizoen volgen we Sander Janson en nieuwkomer kok René Pluijm tijdens hun reis door Europa op zoek naar antwoord op de vraag: ‘Wat maakt een kampeervakantie nou echt tot een succes?’.

Sander en René trekken door Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland en Kroatië op zoek naar het ultieme vakantiegevoel op en rond de camping. Lokale bewoners en Nederlandse kampeerders delen met Sander hun vakantietips over leuke dingen die je kunt doen en de mooiste plekken die je gezien moet hebben. Welke mooie dorpjes en markten in de omgeving zijn bijvoorbeeld een bezoek meer dan waard? Welke historische kerken of kastelen moet je beslist moet bezoeken? En waar kun je in de buurt fietsen of zwemmen? Sander gaat met ze mee en laat zich verrassen.

Ondertussen struint René als culinair expert stad en land af naar de lekkerste en meest verrassende streekproducten om aan het eind van de aflevering een heerlijke maaltijd te bereiden voor alle (camping)gasten. Ook geeft René tips en ideeën over hoe je zelf zo’n lekkere maaltijd kunt maken.

René Pluijm heeft zijn sporen als kok onder meer verdiend bij restaurants als Hotel Arena, De Hoefslag en Seinpost en was al eerder te zien in het RTL 4-programma ‘Pluijm Op Pad’.

Sander is nu al op pad om weer een mooi seizoen Campinglife te maken maar om de afleveringen te kunnen zien, moet je even geduld hebben want vanaf zaterdag 17 november 2012 begint de wekelijkse uitzending bij RTL4

________________________________________
Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of aanvraag interview met Sander Janson kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company 06-2027 9690 of i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 02-07-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl