The Lardon Company
The Lardon Company

Bjorn van den Berg kleedt Raoul van der Heijden: the Pink bachlor

Bjorn van den Berg kleedt Raoul van der Heijden: the Pink bachlor Bjorn van den Berg kleedt Raoul van der Heijden, the Pink bachlor of THE Year by Jackie's magazine 2012

Voor het zesde jaar op rij presenteert Jackie Magazine de inmiddels beroemde Bachelor List, met daarin dit keer maar liefst 51 sexy, slimme, succesvolle en superknappe single mannen. Winnaar Johnny de Mol ontving de jaarlijkse prijs voor meest begeerde bekende vrijgezel van Nederland uit handen van niemand minder dan presentatrice Lieke van Lexmond op donderdag 14 juni in Club Air.

Pink List
Naast de reguliere Bachelor List presenteerden Jackie’s ook dit jaar weer de Pink List, met daarop de tien meest begeerde gays van Nederland. Op nummer drie staat pr-manager en übersocialite van Amsterdam Morris Nieuwenhuizen, op nummer twee Ferry Doedens, bekend uit GTST en op nummer één de ex van Gordon, die samen met hem hèt gay koppel van het jaar vormde: Raoul van der Heijden.
Bjorn van den Berg verzorgde de kleding van Raoul van der Heijden met als eyecather the leather 749 studded scarf.

Bachelor List
Volgens Jackie is Johnny dé man die alles heeft en het helemaal is. Stoer, man van de wereld, ondeugend, jochie en kerel tegelijk, deze romanticus en avonturier heeft met tout bekend vrouwelijk Nederland in een tent gelegen. De lijst barst dit jaar weer uit haar voegen van knappe, mooie, onbereikbare en onverwachte vrijgezelle mannen. De één heeft een fantastisch gevoel voor humor, de ander loopt over van het charisma, weer een ander is steenrijk of, ook niet onbelangrijk, in het bezit van een lijf waar de redactie van over haar hoge hakken struikelt!

De top tien ziet er als volgt uit:
1. Johnny de Mol
2. Peter Buwalda
3. Gers Pardoel
4. Manuel Broekman
5. Barry Atsma
6. Nick van de Wall (Afrojack)
7. Kees van Nieuwkerk
8. Dennis Storm
9. Dotan
10. Robert de Hoog

De nieuwe Jackie mèt de Bachelor List ligt vanaf vrijdag 15 juni in de winkel!

Voor meer informatie over Bjorn van den Berg en zijn collecties bel naar The Lardon Company 06 2027 9690 en vraag naar Inge van der Spek of mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 15-06-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl