The Lardon Company
The Lardon Company

Persbericht: SANDER JANSON PRESENTATOR AMBASSADEUR VOOR 1 DAG

Persbericht: SANDER JANSON PRESENTATOR AMBASSADEUR VOOR 1 DAG Persbericht
Amsterdam, 26 april 2012

SANDER JANSON PRESENTATOR AMBASSADEUR VOOR 1 DAG
Gijs Staverman, Henkjan Smits, Elle van Rijn en Vivienne van den Assem ambassadeur

RTL 4 komt vanaf 6 mei weer terug met ‘Ambassadeur voor 1 Dag’. In tegenstelling tot eerdere seizoenen is gekozen voor een vaste presentator die wekelijks een andere BN’er uitdaagt voor het goede doel. Sander Janson, bekend van o.a. ‘Campinglife’, ‘RTL Snowmagazine’ en ‘Ik kom bij je eten’, is de nieuwe vaste presentator.
Sander Janson is erg blij met ‘Ambassadeur voor 1 Dag’: 'Er zijn zoveel meer mensen die een steun in de rug nodig hebben, dan ook ik aanvankelijk dacht. Daarnaast ga ik wekelijks op stap met iemand met een lichamelijke aandoening en ervaar ik hoe heftig het is om daar mee om te gaan’.
In dit seizoen worden Gijs Staverman, Henkjan Smits, Elle van Rijn en Viviënne van den Assem uitgedaagd zich in te zetten voor het goede doel. Zij krijgen de uitdaging om een publiciteitsstunt te organiseren. Elle van Rijn zet bijvoorbeeld het Amsterdamse winkelcentrum Magna Plaza op zijn kop en Gijs Staverman schakelt bekende vrienden in om een oude Nederlandse traditie in ere te herstellen.

Ambassadeur voor 1 Dag, vanaf zondag 6 mei 16:30 bij RTL 4

Note voor de redactie: Voor aanvraag interview met Sander Janson mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl of u belt naar 06-20279690 en vraag naar Inge van der Spek

Geplaatst op 27-04-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl