The Lardon Company
The Lardon Company

Bjorn van den Berg met limited collectie op de catwalk van Beauty Award 2012 in Studio 21

Bjorn van den Berg met limited collectie op de catwalk van Beauty Award 2012 in Studio 21 Beauty Award is een onafhankelijke wedstrijd georganiseerd door vakmagazine Kosmetiek en Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA)
Op maandagavond 12 maart jl. waren ruim 500 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de spetterende finale van de derde editie van de Beauty Award, tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot.

De presentatie was in handen van Robert ten Brink en alle gasten konden op grote schermen meekijken naar verschillende optredens maar ook naar de Art, Fashion en Beauty visagie-show by Roberto Dresia. In deze show droegen de modellen Tamara Elbaz, Maria Taylor en Jasmine Sendar geweldige shawls uit de nieuwe limited collectie van Bjorn van den Berg.

Noot voor de redactie:
Voor beeldmateriaal, nadere informatie of interview-aanvragen met Bjorn van den Berg kunt u contact opnemen met The Lardon Company 06-20279690 en vragen naar Inge van der Spek of mailen naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl


Geplaatst op 16-03-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl