The Lardon Company
The Lardon Company

Monique van Baal van Hairdesign dArcade deelnemer aan de Coiffure Award 2012

Monique van Baal van Hairdesign dArcade deelnemer aan de Coiffure Award 2012 Het lijkt zo kort geleden dat Monique van Baal van Hairdesign d’Arcade te Zeist derde werd in de categorie dames van de Coiffure Award 2011.

Deze overwinning smaakte naar meer en samen met topfotografe Karolien Damstra is Monique weer de uitdaging aangegaan met de zware concurrentie in kappend Nederland en is zij met haar inzendingen deelnemer van de Coiffure Award 2012 .

De Coiffure Award is een wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers in heel Nederland. De visie van de kapper op haarmode van het komende jaar moet uit het werk spreken. De jury’s beoordelen de ingestuurde foto’s op het geheel van coupe, visagie, styling en fotografie. Aan de Coiffure Award nemen de topkappers van Nederland deel en zetten hiermee elk jaar weer de trend.

Monique van Baal dingt mee in 3 categorieën. Naast het haarwerk heeft Monique ook zelf de visagie van alle modellen op zich genomen. Haar motivatie, precisie en de geweldige samenwerking met Karolien Damstra heeft geresulteerd in unieke foto’s die zijn ingestuurd voor deze haarmodefotografiewedstrijd.

Naast al de verschillende awards is de meest ultieme prijs die de deelnemers willen winnen: de Hairdresser of the Year Award

Er zijn twee jury’s: de jury voor de acht ‘gewone’ categorieën en de persjury, alles onder leiding van een notaris. Naast de Nederlandse jury beoordeelt ook een Britse jury de inzendingen. De organisatie maakt de genomineerden eind maart bekend. De genomineerde foto's voor de Consumer Award komen op een website te staan, waar u als klant van Monique van Baal of gewoon omdat u de foto erg mooi vindt, ook kan stemmen.

Wij zullen u op deze site regelmatig op de hoogte houden van de voortgang van deze wedstrijd en wensen Monique van Baal heel veel succes toe.

Voor meer informatie, fotomateriaal en/of interviewaanvragen bel naar The Lardon Company 06 20279690 en vraag naar Inge van der Spek of mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 14-03-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl