The Lardon Company
The Lardon Company

Topkok en entertainer Lonny Gerungan heeft weer een restaurant!

Topkok en entertainer Lonny Gerungan heeft weer een restaurant! 22 dagen (van 22 maart tot en met 22 april 2012): Lonny@MooiZeist

Topkok en entertainer Lonny Gerungan kan het na 15 jaar niet laten om opnieuw een restaurantavontuur aan te gaan. Het is een bijzonder en uniek avontuur want Lonny is maar 22 dagen open in de periode 22 maart tot en met 22 april. Indonesisch Restaurant Mooi Zeist in Zeist wordt een maand lang Lonny’s domein.
Lonny Gerungan is back!

22 dagen Lonny@MooiZeist, wat mogen de gasten verwachten?

Uiteraard mogen de gasten een heerlijk authentiek Indisch menu verwachten. Met zijn bekende eigen stijl zal Lonny de gasten verblijden met zijn favoriete gerechten. Daarbij zullen de meeste mensen van zijn vroegere restaurantbrigade hem terzijde staan en zal hij ook nu tijdens het diner voor de entertainment zorgen, net zoals vroeger in zijn eigen restaurant deed.
Daarover zegt Lonny: “Ook kan het zo zijn dat ik bij mijn muzikaal optreden wordt bijgestaan door een andere artiest maar dat blijft voor elke avond ook voor mij een verrassing!”

Beperkte periode

We doen dit unieke concept 22 dagen: een maand lang behalve op dinsdagen en woensdagen. Het wordt een bijzondere belevenis die bij iedereen nog lang plezierige herinneringen zal oproepen.

Lonny@Mooi Zeist – Bachlaan 55 – Zeist – reserveringen via Lonny op 06-55 922 742

Waarom Lonny@MooiZeist?

Lonny: “Ik treed regelmatig op en dan vragen veel mensen wanneer zij weer bij mij kunnen komen eten, dat zij mijn eten en entertainment tijdens het eten zo missen. In mijn restaurant eten was toen echt een avondje uit. Na deze vragen voelde ik de nostalgie in mij opkomen want ik houd er nu eenmaal van om gastheer te zijn, mensen te vermaken en mensen te verwennen met mijn authentieke Indische gerechten. Het wordt dan ook de hoogste tijd om dit gewoon te doen.”

Waar kan men reserveren voor Lonny@MooiZeist?

Lonny: “Men kan mij rechtstreeks bellen om de reservering te plaatsen. We hebben een vast
5 gangen diner. Uiteraard kunnen de gasten hun dieetwensen of uitzonderingen bij hun reservering doorgeven. Mijn telefoonnummer is: : 06 55 922 742

Lonny: “We zijn in de periode van 22 maart tot en met 22 april 2012 , 22 dagen geopend (dinsdag en woensdag gesloten). Wees er dus snel bij want de belangstelling is groot. Ik verheug me enorm op jullie komst!”


En wat is de locatie voor Lonny@MooiZeist?

Lonny: “Mijn tijdelijke restaurant zal plaatsvinden in Restaurant Mooi Zeist en dat is niet zomaar. Ik treed daar regelmatig op, duik wel eens in de keuken en geef workshops. Met Ed en Marijke, de eigenaren van Mooi Zeist, is ook een warme vriendschap ontstaan.
Restaurant Mooi Zeist is gevestigd op de Bachlaan 55 te Zeist en er is ruim parkeergelegenheid voor de deur op eigen terrein.”


___________________________________________________________________________

Bent u artiest, entertainer of presentator en wilt u op een avond Lonny vergezellen tijdens het optreden?

U bent dan van harte welkom op de avond welke u het beste uitkomt! Mail voor meer informatie naar info@lardoncompany.nl of bel naar 06-20279690 en vraag naar Inge van der Spek


Noot voor de redactie:

Voor aanvraag van een interview met Lonny Gerungan kunt u contact opnemen met zijn management via info@lardoncompany.nl of bel naar 06-20279690 en vraag naar Inge van der Spek


Geplaatst op 20-01-2012 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl