The Lardon Company
The Lardon Company

PERSBERICHT: Lancering Bjorn van den Berg Concepts 30 november 2011 om 24.00 website live!

PERSBERICHT: Lancering Bjorn van den Berg Concepts 30 november 2011 om 24.00 website live! Persbericht

Lancering Bjorn van den Berg Concepts 30 november 2011 om 24.00 website live!

Bjorn van den Berg heeft dit jaar een nieuwe invulling aan zijn creatieve loopbaan gegeven. Zijn talent en ervaring heeft hij gecombineerd met zijn liefde voor glamour en mode. Het begon met het customizen van zijn eigen outfits. Hij werd een opvallende verschijning. Er werd zelfs geld geboden op zijn creaties en de aanvragen stroomden binnen. Toen wist hij het zeker; Bjorn van den Berg Concepts was geboren.

Bjorn van de Berg zal bovendien een exclusief modelabel lanceren. Een gelimiteerde oplage van hoogwaardig suède, met verchroomde studs bekleedde sjaals. Ze zijn uniek, want het design is gepatenteerd. Het innovatieve systeem van de drukknopen zorgt er voor dat deze exclusieve sjaal op meerdere manieren gedragen kan worden.

Dit exclusieve modelabel heeft dé glamourlook voor zowel dames als heren.

Björn van den Berg:
“mijn oog voor detail, liefde voor mooie materialen en het lef om anders te durven zijn, geven mij de nodige creatieve input. Mijn focus ligt op het customizen van fashion waardoor je iemands persoonlijkheid extra kunt benadrukken. Sneakers, riemen en jassen, ik geef ze allemaal een personal touch. En op verzoek is alles mogelijk want voor mij is the sky dan ook echt the limit.”

Björn van den Berg gebruikt exclusieve materialen om een zo glamorous mogelijke uitstraling te realiseren. Voornamelijk werkt hij met uiteenlopende studs , bijzondere kristallen en diverse soorten exclusief leer. Zorgvuldig geselecteerd door Europa’s beste leermeesters. Zijn leveranciers zitten door heel Europa en zijn door Bjorn geselecteerd op basis van hun passie voor het ambachtelijke vakmanschap.

De sjaals en custumized products zijn exclusief te bewonderen en te bestellen via de website van Bjorn van den Berg.
De website www.bjornvandenberg.com zal op 30 november om 24.00 uur live gaan.


Bjorn van den Berg Concepts
Contact: Bjorn van den Berg
Telefoon: +31 (0)6 29 07 07 37
Email: info@bjornvandenberg.com
Facebook: Bjorn van den berg.

Voor persfoto’s en interview-aanvragen bel naar Inge van der Spek van The Lardon Company 06-20279690 of mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 28-11-2011 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl