The Lardon Company
The Lardon Company

De Samasaya roerbaksaus Tuturuga van topkok- en entertainer Lonny Gerungan genomineerd voor de VROUW Awards 2011

Lonny Gerungan
Op donderdag 9 juni 2011 worden de VROUW Awards uitgereikt! En ook dit jaar hebben de lezers van de Telegraaf bepaalt wie deze prijs verdient! Welke magische mascara, wonder vlekkenbestrijder, lekkerste saus of geweldige Bekende Nederlander mag winnen?

De VROUW Awards worden dit jaar alweer voor de derde keer uitgereikt. Ruim 10.000 VROUW lezeressen stemden vorig jaar op hun favorieten. De VROUW Awards worden uitgereikt aan producten, winkelketens, welnessresorts etc. die het leven van vrouwen veraangenamen. Daphne Deckers, vaste columniste van VROUW, zal ook dit jaar de prijzen uitreiken tijdens een spetterende Award show.

De vakjury bepaalt de genomineerden. Dat doen zij aan de hand van de kernwaarden van VROUW: oorspronkelijk en informatief, toegankelijk en gespreksbepalend, emotioneel en positief, herkenbaar, betrokken en puur Hollands. In deze jury zitten Bekende Nederlanders en experts op het gebied van mode, food etc.
Vanaf vrijdag 13 mei tot en met 6 juni jl. was het mogelijk om te stemmen in 17 categorieën. En natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen zoals een Ford Ka of een verwenarrangement voor acht vriendinnen in de Mobile Spa!

Donderdag weten we of Lonny Gerungan met zijn roerbaksaus Tuturuga van Samasaya in de prijzen is gevallen en danken u hierbij namens Lonny voor uw uitgebrachte stem.

Note voor de redactie:
Voor het aanvragen van een interview, fotomateriaal of een proefpakket kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company op 06-20279690 of mailen naar info@lardoncompany.nl

Geplaatst op 08-06-2011 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl