The Lardon Company
The Lardon Company

Arcade Zeist derde bij Coiffure Award 2011

Zondag beleefden vele celebrities, heel haarminnend Nederland, alle genomineerden, diverse cameraploegen en de schrijvende pers een spectaculaire gala-avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards: het Nederlandse equivalent van de Oscars op het gebied van haarmode. Monique van Baal uit Zeist werd derde!
3e plaats voor Monique van Baal van Hairdesign d’Arcade te Zeist op Coiffure Awards 2011. Monique van Baal staat in het midden met ketting om en opgestoken haar.

d'Arcade 3e bij Coiffure Award 2011

3e plaats voor Monique van Baal van Hairdesign d’Arcade te Zeist op Coiffure Awards 2011. Monique van Baal staat in het midden met ketting om en opgestoken haar.

Hét kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Martijn Krabbé en bood het enthousiaste publiek een avond vol show, muziek, haarmodetrends en diverse catwalkpresentaties.

De Hairdresser of the Year Award ging dit jaar Hester Wernert van Mogeen Amsterdam. Zij won de prijs voor de categorie Dames regio Noord-Holland, Flevoland en de Avant-Garde Award.

Monique van Baal van Hairdesign d’Arcade uit Zeist deed voor het eerst mee aan deze prestigieuze wedstrijd en eindigde op de 3e plaats. De shoots zijn het resultaat van intensieve en professionele samenwerking tussen de topkapper en visagiste Monique van Baal en de fotografe Karolien Damstra

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

Wij zijn op zoek naar een ervaren hairstylist en/of topstylist!
Werken bij Hairdesign d’Arcade betekent geen baan maar een carrière. Wij zoeken servicegerichte stylisten die willen groeien. Heb je ambitie, dan krijg je bij Hairdesign d’Arcade alle kansen om je te ontplooien. Wij creëren een aantrekkelijke omgeving om in te werken en we zijn een salon dat beantwoord aan de wisselende behoefte en wensen van onze cliënten. We staan voor creativiteit, service en passie voor haar. Wij werken met ervaren kappers, stylisten en kleurspecialisten. Enthousiaste mensen, die weten waar ze voor staan: het leveren van een origineel en kwalitatief hoogstaand totaalproduct.
Dit heeft ons tevens een derde plaats opgeleverd van de Coiffure Awards 2011.
Wil je in aanmerking komen voor deze functie voor minimaal 4 dagen per week, mail dan je brief met foto en CV naar: info@hairdesignarcade.nl Tevens is aanmelden op onze site www.hairdesignarcade.nl ook mogelijk.


Hairdesign d’Arcade is gevestigd op de Slotlaan 38 te Zeist. Telefoonnummer 030-6916639. www.hairdesignarcade.nl

Geplaatst op 18-05-2011 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl