The Lardon Company
The Lardon Company

3e plaats voor Monique van Baal van Hairdesign d Arcade te Zeist op Coiffure Awards 2011

Zondag 15 mei 2011 beleefden vele celebrities, heel haarminnend Nederland, alle genomineerden, diverse cameraploegen en de schrijvende pers een spectaculaire gala-avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards: het Nederlandse equivalent van de Oscars op het gebied van haarmode.
Hét kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Martijn Krabbé en bood het enthousiaste publiek een avond vol show, muziek, haarmodetrends en diverse catwalkpresentaties.

De Hairdresser of the Year Award ging dit jaar Hester Wernert van Mogeen Amsterdam. Zij won de prijs voor de categorie Dames regio Noord-Holland, Flevoland en de Avant-Garde Award.

Monique van Baal van Hairdesign d’Arcade uit Zeist deed voor het eerst mee aan deze prestigieuze wedstrijd en eindigde op de 3e plaats. De shoots zijn het resultaat van intensieve en professionele samenwerking tussen de topkapper en visagiste Monique van Baal en de fotografe Karolien Damstra

3e plaats voor Monique van Baal van Hairdesign d’Arcade te Zeist op Coiffure Awards 2011


De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

Hairdesign d’Arcade is gevestigd op de Slotlaan 38 te Zeist. Telefoonnummer 030-6916639. www.hairdesignarcade.nl


Note voor de redactie:

Voor aanvraag foto’s en/of interview kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company, telefoon 06-20279690 of mail naar info@lardoncompany.nl

Geplaatst op 16-05-2011 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl