The Lardon Company
The Lardon Company

PERSBERICHT: Hairdesign dArcade finalist Nederlandse Coiffure Award 2011

“The voice of your hair is the voice of your heart’

Monique van Baal, eigenaresse van Hairdesign d’Arcade uit Zeist, is één van de finalisten voor de Nederlandse Coiffure Award 2011. Op 15 mei a.s. worden de jaarlijkse Awards, tijdens een gala-avond in de RAI te Amsterdam, voor de twintigste keer uitgereikt. Voor Monique van Baal is haar eerste deelname aan deze prestigieuze strijd nu al een geweldige ervaring geworden, want haar inzending werd direct beloond met een finaleplaats. De Coiffure Award is een wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers in heel Nederland. Uit het werk, coupe en fotografie, moet de visie van de kapper op haarmode van het komende jaar spreken.
De fotografie is verzorgd door Karolien Damstra Photography eveneens uit Zeist. Samen hebben zij hun krachten gebundeld en hun perfectionisme en professionaliteit heeft direct geleid tot dit geweldige resultaat.

Hairdesign d’Arcade finalist Nederlandse Coiffure Award 2011

Monique van Baal: ‘In de afgelopen tien jaar heb ik een eigen visie op hairdesign ontwikkeld. Een vrouw met klasse en stijl wil dat in alles uitstralen. Internationale couturiers ontwerpen om die reden exclusieve kledinglijnen voor filmsterren, topsporters en politici. Ik vind dat ‘haarlijnen’ op een transparante en uitdagende manier, het karakter bloot moeten kunnen leggen. Dit jaar zal zij laten zien dat ‘haar’ –in combinatie met visagie en styling- vertelt wie je bent, waar je in gelooft en hoe je in het leven staat! Het is een kunst om pure eigenschappen als stoer, puur of sereniteit in het haar uit de verf te laten komen.’The Voice of your Hair is the Voice of your Heart’ dat is het en dat ben ik! Ik ben er na al die jaren van overtuigd dat steeds meer vrouwen zich ook in hun coupe willen herkennen en laten zien wie ze zijn.’

De genomineerde kappers maken kans op Awards voor dames- en herenkapsels verdeeld over verschillende regio’s in het land. Monique van Baal vertegenwoordigt, in de categorie dameskapsels, de regio Utrecht, Gelderland, Zuid Holland.


Een vakjury heeft de duizenden ingestuurde foto’s kritisch bekeken en hieruit de finalisten gekozen. Op 15 mei worden de foto’s van de finalisten beoordeeld op het geheel van coupe, styling, visagie en fotografie. Ook een jury van topkappers uit Engeland beoordeelt de finalisten, waarna de punten van de Nederlandse en Engelse jury bij elkaar opgeteld de winnaar bepalen. De winnaar wordt tot op de avond van de gala-uitreiking strikt geheim gehouden.

www.hairdesignarcade.nl

April 2011

Note voor de redactie: voor aanvragen informatie, interviews en gebruik making van de foto’s mail naar info@lardoncompany.nl of bel naar 06 20279690 en vraag naar Inge van der Spek

Geplaatst op 18-04-2011 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl