The Lardon Company
The Lardon Company

Expositie in Villa Sparrenheuvel Zeist Abstractie vorm gegeven


Ze hebben het wéér voor elkaar gekregen, Marie-Louise Oudkerk, Beate Emanuel en Toos van Poppel exposeren hun schilderijen voor de 12e keer in Villa Sparrenheuvel in Zeist. Traditiegetrouw nodigen ze een gastexposant uit met driedimensionaal werk. Dit jaar zullen de sculpturen van de bekende beeldhouwer Jos Dirix hun werk vergezellen. De verkoopexpositie genaamd: “Abstractie vorm gegeven” zal vrijdagavond 28 januari om 20.00 uur feestelijk geopend worden door de Zeister burgemeester Janssen.
De kunstenaars zijn het gehele weekend aanwezig om al uw nieuwsgierige vragen te beantwoorden. De toegang is gratis, evenzo de koffie en thee. Wilt u zich vooraf vast oriënteren op wat u te wachten staat, kijk op: www.marielouiseoudkerk.nl , www.beate-emanuel.com, www.toosvanpoppel.nl en www.josdirix.com of www.expovillasparrenheuvelzeist.nl
Villa Sparrenheuvel, Sparrenheuvel 2 3708 JE Zeist
Openingstijden: Vrijdag 28 januari : 20.00 – 23.00
Zaterdag 29 januari : 11.00 – 18.00
Zondag 30 januari : 11.00 – 18.00
Op vrijdagmiddag is de expositie speciaal voor middelbare scholieren geopend, zodat zij in het kader van CKV opdrachten kunnen maken en uiteraard toelichting aan de kunstenaars zelf kunnen vragen.
Zaterdagochtend tussen 11 en 12 uur willen de exposanten speciaal gelegenheid bieden voor mensen met een visuele handicap van de kunst te komen ‘proeven’. De kunstenaars vertellen zelf over hun eigen werk.

Geplaatst op 26-01-2011 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl