The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson in nieuwe reeks RTL Snowmagazine

Terwijl heel Nederland nog aan het genieten is van de laatste zonnestralen is het team van RTL Snowmagazine, Sander Janson, Pauline de Wilde en Koert-Jan de Bruijn, al weer onderweg naar de besneeuwde bergen voor bijzondere wintersportverslagen. In het sportieve, informatieve programma volgt het trio op bijzondere locaties verschillende Nederlanders tijdens hun vakantie, maar ook volgen zij Nederlanders die in het gebied wonen of werken. Uitstapjes in de diepe sneeuw of per helikopter worden niet geschuwd.

Tegelijkertijd krijgt de kijker een goed beeld van het skigebied, de plaats en de onderkomens en wordt er ook aandacht geschonken aan techniek en productinformatie. Wat zijn de beste ski-, snowboard- en langlauftechnieken? Waar bevinden zich de leukste rodelbanen, welke kleuren hebben de pistes en wat is de capaciteit van de stoeltjeslift? Kortom, alle praktische informatie die de wintersportliefhebber nodig heeft om de keuze voor een locatie te kunnen bepalen. Uiteraard is er ook aandacht voor de andere aspecten die er voor zorgen dat een vakantie uiteindelijk slaagt.

Uitzending: wekelijks, vanaf zondag 31 oktober, tussen 15.55 uur en 16.25 uur bij RTL 4.

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interview inzake Sander Janson, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek 06-20279690, i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 18-10-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl