The Lardon Company
The Lardon Company

Recorddrukte op Pasar Toko neba

 Lonny Gerungan - Samasaya
Ruim 6500 mensen bezochten de jaarlijkse Pasar en Open Dag van Toko Neba. Hiermee is het record van vorig jaar met 1700 bezoekers overschreden. Met de opbrengst kan Stichting Anak Asuh garant staan voor de schoolopleiding van nog eens 150 kinderen. Het aantal kinderen dat ondersteund wordt door Anak Asuh komt hiermee, samen met twee nalatenschappen die deze maand werden gedoneerd, op ruim 1000.

Op zaterdag 21 augustus hield Toko Neba, gevestigd aan de Stationsweg 56 te Ede, weer haar jaarlijkse Pasar en Open Dag. Muziek van vele bands, balinese dansen, heerlijke hapjes en natuurlijk de gehele collectie van Toko Neba hebben van deze dag een groot succes gemaakt. Het unieke indische evenement in de tuinen van Toko Neba trok ruim 6500 bezoekers.

Proeverijen Lonny Gerungan
Grote aandacht was gegeven aan de culinaire aspecten en dat was goed te merken aan de verkoop van het grote assortiment indische hapjes en maaltijden. Tv kok Lonny Gerungan, ambassadeur van de stichtingen Toko Neba en Anak Asuh, trok veel bezoekers met proeverijen en verkoop van zijn nieuwe producten. Ook de maaltijden van cateraar Ini Dia uit Duiven vlogen over de toonbank. Zowel Lonny als Ini Dia dragen de stichting Anak Asuh een warm hart toe en hebben een groot deel van de opbrengst gedoneerd voor de kinderprojecten in Indonesie.

Geplaatst op 30-08-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl