The Lardon Company
The Lardon Company

Nome

Nome

Nome

Maarten Cozijnsen, beter bekend als NOME is nog niet zo lang geleden begonnen aan zijn DJ carrière, maar heeft nu al aangetoond dat hij ongelofelijke producing- en mixing skills ontwikkeld. Van jongs af aan is hij gefascineerd door muziek. Nu, velen jaren later, staat hij op het punt om een interessant hoofdstuk aan zijn carrière toe te voegen.

Als kind was NOME vaak achter de piano te vinden. Hij kwam er snel achter dat hij het fantastisch vond om zijn eigen melodieën te bedenken en deze dan te spelen. Een tijd later kwam hij voor het eerst in aanraking met EDM en House muziek. Met een klein beetje hulp van Youtube leerde hij het zichzelf aan om eigen nummers te produceren.

 

Op 17-jarige leeftijd begon NOME zijn hobby als DJ en producer echt serieus te nemen. Hij werd geboekt op verschillende evenementen, terwijl hij ook effort stak in het produceren van zijn eigen tracks. Met enorme passie deze muzikale grote stappen maken, combinerend met een zware studie, was niet ideaal. Dit zorgde voor een periode waarin hij een keuze moest maken en deze passie even niet verder door kon ontwikkelen.

 

Twee jaar later, na het afronden van zijn studie, pakte NOME de draad op en begon direct weer met waarin hij het beste is en energie van krijgt; het maken van muziek. Vanaf dat moment ligt zijn focus volledig op het produceren van zijn eigen tracks. “Dit is gewoon wat ik het liefste doe”, aldus de jonge DJ

 

De tracks die NOME nu produceert zijn herkenbaar door een overvloed van melodieën. Uiteraard draait hij deze tracks tijdens zijn optredens wat telkens weer zorgt voor een positieve en krachtige energie on stage en in het publiek.

 

Op dit moment is NOME al een bekende naam in de nationale muziekwereld. Hij wordt gezien als een snel opkomende artiest en nu al een echte entertainer. NOME is op weg om een bekende producer te worden waarvan zijn nummers overal op de wereld geluisterd zullen worden. Zijn droom gaat hij waar maken en dit is pas het begin! 

 

Voor fotomateriaal, informatie, interviewaanvragen en boekingen, mail naar i.van.der.spek@lardoncompany of bel naar 06-20279690

» Meer artiesten

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl