The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson

Een veelzijdige entertainer!

Sander Janson


Naam
                    Janson
Voornaam           Sander
Geboortedatum 10-04-1970
Geboorteplaats  Schiedam

De meeste mensen kennen Sander Janson van het populaire RTL4 programma Campinglife. Dat is ook niet zo gek want dit presenteert Sander al 8 seizoenen lang. Vanaf 11 oktober 2008 voor het eerst met zijn nieuwe co-presentatrice Jessica Mendels. Dat Sander van reizen houdt is een feit want zo presenteert hij ook aankomend winter seizoen Snowmagazine waarvoor hij 6 weken lang met Pauline de Wilde op de ski’s en snowboard heeft mogen staan. Tevens was hij te zien in het RTL zomer programma Nederland Vertrekt.

De tv carrière van Sander begon op een unieke manier. Na zijn opleiding Vrijetijdskunde in Rotterdam ging hij als activiteiten begeleider in een Verpleeghuis in Vlaardingen werken. Al snel bleek dat dit niet precies was wat hij wilde. Toen hij in 1997 een TV-opname bijwoonde, wist Sander wat hem te doen stond en zodoende werd hij Publieksentertainer/presentator. Dit heeft hij gedurende een aantal jaren met veel plezier gedaan, waardoor hij veel ervaring opdeed tijdens verschillende en uiteenlopende programma’s zoals Miljoenenjacht, 1 tegen 100, Praatjesmakers en nog vele andere shows.

Spontaniteit en diversiteit is iets dat Sander typeert en dit komt dan ook perfect tot uiting in zijn huidige baan als presentator. Hij kan met de meest uiteenlopende mensen goed overweg en is ook altijd geïnteresseerd in een ieders verhaal. Dit komt goed tot uiting in zijn overige werkzaamheden. Naast Campinglife presenteert hij namelijk sinds 2006 diverse items voor het programma Lotto Weekend Miljonairs en verrast hij prijswinnaars met een cheque of nieuwe auto. Ook is hij als voice-over te horen bij de wekelijkse Lotto Trekking binnen het programma. Naast presenteren voor televisie is Sander een graag geziene gastheer/presentator op modeshows, bedrijfsfeesten, evenementen en festivals. Met gemak kan hij zalen entertainen en zowel grote (bijv. Monster-Jam in het Gelredome) als kleinere publieksaantallen (produkt presentatie Exact, personeelsbijeenkomsten ABN/AMRO) op professionele wijze toespreken en het evenement in goede banen leiden.

Sander laat vaak in zijn programma’s zien dat hij sportief is aangelegd, dat hij naast dit alles ook nog een goede danser is, blijkt als hij in 2007 met het programma Dancin On Ice de 3e plaats weet te bereiken. Kortom Sander is dus multi inzetbaar en zal waar dan ook de mensen verrassen met zijn energie en professionele inzet.

Voor meer informatie en/of bookingen kunt u contact opnemen met The Lardon Company B.V. op het nummer 0620279690 of info@lardoncompany.nl

The Lardon Company B.V.
Postbus 315 3700 AH ZEIST

T 06-20279690
www.lardoncompany.nl

The Lardon Company

Boek Sander

» Meer artiesten

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl