The Lardon Company
The Lardon Company

Joey Ferre

Joey Ferre

Joey Ferre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboren en getogen in Amsterdam, Nederland, kwam Joey Ferre al op jonge leeftijd in contact met muziek. Op 10-jarige leeftijd kwam hij er achter dat hij maar één ding wilde doen in het leven en dat is het entertainen van mensen. Dit uitte hij op verschillende manieren zoals muziek maken, acteren, dansen en zingen.

                      

Op 12- jarige leeftijd schafte hij zijn eerste DJ-set aan en hij begon ook met het  produceren van muziek: Pop, Hip-Hop, R&B, Dance en House. In 2004 richtte hij JOTO's Party Productions op en organiseerde feesten waar hij dan zelf draaide om zijn eigen muziek te delen met een publiek.

 

In 2008 begon hij met zijn studie aan de Frank Sanders Akademie in Nederland. Hier ontwikkelde hij al zingend zijn muzikaliteit en studeerde hij verschillende genres zoals Pop, Rock, Jazz en Klassiek.

 

Na zijn studie deed hij auditie op de Nederlandse televisie voor het programma ’’Sunday Night Fever’’. Een talentenjacht show waarin men op zoek is naar de hoofdrolspeler Tony Manero (John Travolta) voor de musical Saturday Night Fever. Na een maandenlange race tussen de duizenden kandidaten won Joey het programma dat door miljoenen mensen op televisie werd bekeken en daarna maakte hij een tour langs alle grote theaters in Nederland. Na 200 succesvolle shows richtte hij zich voor 100 % op zijn DJ-, producer- en televisiecarrière en met succes!

 

Gedurende een heel seizoen was hij presentator in een life style programma op de Nederlandse televisie. In mei bracht hij zijn eerste single uit: “All My Love” (een dance cover van “Never too Much’’ door Luther Vandross) voor meer dan enkele miljoenen mensen op de Nederlandse televisie. En vervolgens stond de single voor lange tijd in de Nederlandse iTunes Dance Top 3. 

 

In de zomer van 2012 maakte hij een tour langs clubs en festivals in Spanje en Nederland. Door zijn jarenlange theaterervaring weet Joey als geen ander het publiek aan te voelen. Door zijn sets van Electro en Progressieve House weet hij elk publiek los te krijgen tot een daverend succes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

» Meer artiesten

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl