The Lardon Company
The Lardon Company

Charlotte Labee

Charlotte Labee

Charlotte Labee


Charlotte Labee bekend als presentatrice van o.a. RTL4 LifestyleXperience, diverse congressen en business events. Daarnaast richtte ze glossy magazine FYI voor Farouk Systems op, waar Charlotte ook ambassadrice voor is.

Charlotte Labee (1986) ging al jong te werk als model waarvoor ze de hele wereld over reisde. In 2008 werd ze bekroond tot Miss Universe Nederland. Door haar passie voor ondernemen bracht zij voor haarcosmeticabedrijf Farouk Systems, makers van CHI & Biosilk het glossy magazine FYI op de markt. Ook voor ID&T bracht Labee het Sensation iPad magazine op de markt, een unieke beleving van de nieuwe media. Charlotte wordt veelvuldig ingezet als spreker op congressen of andere bedrijfsevenementen en met haar eigen presentatie “maak van je passie je business en je lifestyle” wordt zij als deskundige regelmatig geboekt als spreker om haar visie en ervaringen te delen. En vooral om ondernemers te inspireren en kwaliteiten weer naar boven te halen. Zo bedenkt Labee regelmatig PR of marketing plannen voor verschillende bedrijven om optimaal resultaat te kunnen boeken.

Ook zet ze zich actief in voor de stichting Energy4all waarvoor ze met Jochem van Gelder en Jochem Meyer ambassadeur voor is.

Sinds kort is Charlotte het gezicht van het eerste luxe biologische huidverzorgingsmerk Vetia Floris & Swiss Code.

“ een onderneemster die overal kansen en mogelijkheden ziet”

» Meer artiesten

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl