The Lardon Company
The Lardon Company

Dennis Kroon

Dennis Kroon

Dennis Kroon

Dennis Kroon

 

Dennis Kroon (1979) zingt al zijn leven lang omdat hij het leuk vindt. Zijn stem viel op en hij werd aangemoedigd om mee te doen met de vijfde editie van het succesvolle RTL4 programma "The Voice of Holland". En deze beroepsmilitair met een warme soul-stem behaalde in het team van Trijntje Oosterhuis de achtste finale en zat dus bij de laatste 16 deelnemers! Naast zijn werk als beroepsmilitair is een veelgevraagde zanger en verzorgt hij diverse optreden in het land.

 

Voor Dennis was het zingen van 'Hello' bij de blind audities in 'The Voice of Holland' een eye-opener voor zijn zangcarriere en werd het huis- tuin- en keukenzingen ineens professioneel.

 

Het repertoire van Dennis is een mix van soul, pop en jaz. Op dit moment houdt Dennis zich bezig met het schrijven van nummers, het opnemen van prachtige liedjes en focust zich op het zijn van een professioneel zanger.

 

Soort optredens

 

Dennis verzorgt verschillende muzikale. Dit kan uiteraard met een muziekband maar ook klein met alleen piano of juist groot met een liveband. Zijn repertoire is van soul tot pop tot jazz en kan hij met zijn perfomence een geweldig optreden neerzetten. Op basis van uw wensen kan hij een optreden op maat verzorgen.

 

Prive-optreden

 

Iets te vieren of ga je trouwen en wil je jouw persoonlijk moment muzikaal opluisteren? Dennis zingt dan graag de liedjes die voor deze dag speciaal of belangrijk voor je zijn. Dat kan in de feestzaal maar ook tijdens de huwelijksvoltrekking of ander evenement, met piano of geluidsset.

 

Bedrijfsfeesten

 

Ook tijdens bedrijfsevenementen en feesten, is Dennis een graag gezien gast die het maken van sfeer hoog in het vaandel heeft staan. In overleg met de opdrachtgever zal hij het repertoire samenstellen, passend bij uw gasten en thema van het event. En ook hier kunt u kiezen voor muzikale begeleiding door piano, geluidsband of liveband.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om een extra mooie herinnering aan uw evenement of feest te geven.

 

» Meer artiesten

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl