The Lardon Company
The Lardon Company

Sandra van de Kamp

Sandra van de Kamp

Sandra van de Kamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Naam                    Sandra van de Kamp
Geboortedatum 1 december 1974

Personal trainer/lifestylecoach Sandra van de Kamp is samen met compagnon Imro Beuk directeur van het bedrijf Balance Personal Training dat bestaat uit een gemotiveerd team van personal coaches.


Sandra startte in 2004 haar bedrijf One Two One Personal Training. In 2005 besloot zij om samen met Imro Beuk onder de naam Balance Personal Training de krachten te bundelen. Van 2005 t/m febr. 2011 werkten zij binnen 8 verschillende sportclubs in midden Nederland. In maart 2011 openden zij hun eigen personal training- en lifestylecentrum in Zeist. Hier geven zij met hun team 1 op 1 begeleiding en small group training.

De benaming personal trainer schiet inmiddels al lang te kort. Sandra is naast personal trainer vooral ook leefstijlcoach, vitaliteitcoach, voedingscoach en medical trainer. Tegenwoordig wordt zij vaak betiteld als “shape-specialist”. Sinds Sandra in november 2010 Nederlands Kampioen in de klasse Miss Figure is geworden en in juni 2011 een tweede plek behaalde op de Europese kampioenschappen in de categorie Model Physique, wordt zij regelmatig benaderd door vrouwen (en mannen!) om doelgericht het lichaam te shapen tot de gewenste vorm bereikt is!?Naast haar werk als coach is Sandra Mastertrainer voor Life Fitness (wereldmarktleider in fitnessapparatuur), schreef zij columns voor Living in Style en schrijft zij maandelijks een column voor Wedding Planner Magazine.

 

Sandra’s enthousiasme, energie en passie voor haar vak en voor haar medemens zijn typerend voor haar. Mede daarom werd zij in maart 2011 beloond met een Phenomenal Women Award van de It’s me foundation; een award voor vrouwen die inspireren, motiveren en kennis overdragen. Een absolute kroon op haar werk. In 2013 begeleidde Sandra 1 van haar atleten naar goud op Europese kampioenschappen (Kiev, Oekraine) en naar goud op de Grand Prix (Boedapest, Hongarije).

 

In 2006 was Sandra 1 van de coaches in het televisieprogramma De Afvallers (seizoen 2, SBS6). Momenteel is Sandra coach bij The Biggest Loser Holland, vanaf 26 augustus a.s. elke werkdag om 20.00 uur te zien bij SBS6

 

Opleidingen: O.a. Aerobic-instructor, Medical Fitness Instructor, Personal Trainer, Personal Trainer Pro, Personal Medical Trainer Pro, Vitaliteitscoach en Vitaliteitstherapeut.


Wedstrijden:
April 2010 JB Cup (NBPF) 2e plaats Figure
Mei 2010 Walters Open Benelux Cup (NBPF) 7e plaats Figure, 1e plaats duo
Oktober 2010 Nederlands kampioenschap/Benelux Cup (NBPF) 3e plaats Figure, 1e plaats duo
November 2010 Nederlands Kampioenschap (NAC) 1e plaats Figure, 1e plaats duo
November 2010 Miss Universe (Hamburg, Duitsland) (NAC) Figure en duo; niet geplaatst
Mei 2011 Walters Open Benelux Cup (NBPF) 2e plaats Figure en gekwalificeerd voor het EK
Juni 2011 Europese Kampioenschappen (Boedapest, Hongarije) (WBPF) 2e plaats Model Physique
Oktober 2011 Wereldkampioenschappen (Bangkok, Thailand) (WBPF) 3e plaats Model Physique
December 2012 Wereldkampioenschappen (Bangkok, Thailand) (WBPF) 5e plaats Model Physique

» Meer artiesten

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl