The Lardon Company
The Lardon Company

Monique van Baal

Monique van Baal

Monique van Baal  


Naam                  Monique van Baal
Geboortedatum 25-02-1971
Geboorteplaats  Maastricht

De in Maastricht geboren Monique van Baal verhuisde in de leeftijd van pas drie weken oud met haar ouders en oudere zus naar Driebergen-Rijsenburg op de Utrechtse Heuvelrug. In 1993 ronde Monique haar kappersopleiding zeer succesvol af en besloot haar carrière een duw in de goede richting te geven door in een aantal vooraanstaande salons in o.a. Baarn en Utrecht, haar ervaring op te doen.

In 2002 liet Monique haar oog vallen op een prachtige locatie aan de Slotlaan in Zeist en besloot haar eigen salon te openen onder de naam Hairdesign d’Arcade.
Monique was van mening dat het totaal beeld van de moderne vrouw compleet moet zijn en besloot om naast haar drukke baan te starten met een opleiding visagie. Ook deze opleiding tot visagiste ronde zij meer dan succesvol af en Monique werd uitgenodigd om de opleiding te volgen van Gruppo Select. Voor deze opleiding wordt je alleen uitgenodigd wanneer je zeer talentvol en vakbekwaam bent. Tussendoor heeft Monique ook nog haar inspiratie en technische vakbekwaamheden opgedaan en bijgehouden in o.a. Londen, Berlijn en de geweldige Modestad Milaan.

In de afgelopen 10 jaar heeft Monique een eigen visie op hairdesign ontwikkeld en zij vindt dat “haarlijnen’ op een transparante en uitdagende manier, het karakter van een persoon bloot moet kunnen leggen. Monique wilt laten zien dat ‘haar’-in combinatie met visagie en styling vertelt wie je bent, waar je in gelooft en hoe je in het leven staat!

Hairdesign d’Arcade
Slotlaan 38
3701 GM Zeist
info@haidesignarcade.nl

» Meer artiesten

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl