The Lardon Company
The Lardon Company

Personal-assistant-diensten op afroep van The Lardon Company nu ook beschikbaar voor managers en zzp-ers

Sinds de start van The Lardon Company verzorgen wij voor onze artiesten en presentatoren het totale management. Een onderdeel hiervan is de personal-assistent-service (P.A.-services) die zij op afroep bij ons afnemen.

Het komt steeds vaker voor dat wij een aanvraag krijgen van niet-zijnde artiesten en presentatoren en van deze vraag hebben wij van een bestaande service een uitbreiding gemaakt: P.A.-service nu ook voor u als zelfstandig ondernemer of manager beschikbaar.

Deze service biedt een personal assistant op afstand en op afroep en ideaal voor kleine ondernemers die soms behoefte hebben aan ondersteuning in drukke periodes waarbij het handig is als er werk en /of klusjes uit handen wordt genomen.

Deze service bieden we aan op basis van een flexibel abonnement met diverse varianten. We hebben een eigen netwerk waardoor we snel kunnen schakelen, zijn daadkrachtig, zakelijk en komen onze afspraken na.

Onze P.A.-service kan bestaan uit de volgende activiteiten waarbij u kunt rekenen op een professionele aanpak die past bij deze tijd van zaken doen:

- organiseren van vergaderingen, het zoeken van vergaderruimte, verzorgen van lunches, borrel en/of diner
- verzorgen van evenementen, productpresentatie etc.
- het maken van presentaties op basis van uw input en wensen
- het regelen van relatiegeschenken , cadeaux en/of bloemen zakelijk maar ook prive

Voor de vrouwelijke ondernemer bieden wij ook pa-services op het privévlak aan. Naast haar druk zakelijke werkzaamheden, heeft zij in veel gevallen ook nog de familie-bv onder haar hoede.
Het kunnen uitbesteden van werkzaamheden zoals het verzorgen van een catering thuis, regelen van een kinderfeestje, het regelen van cadeaux, personal-shopping en het boeken van een weekendje weg of vakantie, behoort tot de mogelijkheden van de PA-services van The Lardon Company.

Laat u ons weten wat wij voor u kunnen doen?

Wilt u meer informatie en/of geïnformeerd worden over onze tarieven? Bel dan naar 06-20279690 en vraag naar Inge van der Spek of mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl