The Lardon Company
The Lardon Company

Evenementen door The Lardon Company georganiseerd

The Lardon Company zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het evenement dat u wilt organiseren. U deelt ons uw idee en dat wordt onze uitgangspunt. Wij voeren het, altijd in overleg met de opdrachtgever, met bekwaamheid en vakmanschap, uit. Wij denken met u mee en nemen de volledige organisatie op ons, opdat u ook zelf kunt genieten van uw eigen evenement.
U zult dan terug kijken op een meer dan geslaagd evenement waar nog lang over gesproken zal worden en uw beoogde doel en visie is bereikt, dan wel overtroffen is.

Een evenement is geslaagd als alles, maar dan ook alles op rolletjes is verlopen. Van entree tot aan de verzorging van de gasten. Optredens, gastsprekers, sfeer en aankleding van de ruimte en de ontvangst en verzorging van de artiesten, attenties bij het verlaten van het feest, bedankbriefjes achteraf. En dat alles in een locatie dat past bij het thema en/of doel van het evenement.

Voor wie?
Voor bedrijven maar ook particulieren die een ongelofelijk positieve indruk willen achterlaten bij de bezoekers van het evenement of gasten op het feest.
Dit kunnen grote en kleinere evenementen zijn, openingsfeesten, premières, bruiloften, diverse jubilea, productlanceringen, kick-offs etc.
 

Exclusieve boekingen bij Lardon Company

The Lardon Company verzorgt exclusief de boekingen van een aantal personalities.

Op de site treft u een totaaloverzicht aan van ons huidige aanbod personalities compleet met biografieën en foto's. Voor deze entertainers beheren wij exclusief de agenda en vertegenwoordigen wij ook het management. Het voordeel van rechtstreekse boeking is dat er geen tussenkomst van derden is.

Voor informatie en prijzen kunt u contact opnemen met:

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088 
‚Äč3700 BB ZEIST


T 06-20279690
www.lardoncompany.nl


The Lardon Company


Evenementen

Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist

Op dinsdag 19 november jl. nodigden Ed en Marijke Brouwer van Restaurant “Mooi Zeist” een selecte groep uit voor een bijzondere lunch. Op deze middag kookte chefkok Pascal Jalhay samen...

» Lees verder

De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)

Maandag 24 juni 2013 vond voor het 7e jaar de Saté en Roséparty van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)...

» Lees verder

Topkok en entertainer Lonny Gerungan heeft weer een restaurant!

Persbericht 18 januari 2012

Topkok en entertainer Lonny Gerungan heeft weer een restaurant!
22 dagen van 22 maart tot en met 22 april 2012 Lonny@MooiZeist » Lees verder

Audi Experience

De Audi Driving Experience - dit keer georganiseerd door The Lardon Company - in het Oostenrijkse Seefeld was dit keer geen pure mannenaangelegenheid.

Sterker nog,...

» Lees verder

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl