The Lardon Company
The Lardon Company

Management

Wij begeleiden mensen die langer mee willen dan één seizoen!
Wij willen het beste uit de personality op zijn of haar vakgebied halen zodat hij of zij zich kan ontwikkelen op een manier die daadwerkelijk bij de persoon past. De basis daarvan is onze individuele aanpak. Wij werken aan een opmaat begeleiding waarbij het volgende voor de personality centraal staat: “dit ben ik, dat wil ik, hoe kom ik daar en -misschien nog belangrijker- hoe blijf ik dat succes behouden?”
The Lardon Company zorgt ervoor dat de personality wat begeleid wordt a ‘difference’ maakt en niet alleen maar zijn brood verdient. Carrièreplanning, horizon verbreding, imagebuilding en een merk maken van of met de personality hoort er wat The Lardon Company betreft er als vanzelfsprekend bij.

The Lardon Company weet als geen ander welke uitdagingen een personality tegen kan komen, hoe men om moet gaan met voor- en tegenspoed, hoe zwaar de druk kan zijn en wat er nodig is om je werk optimaal uit te kunnen oefenen.

Management op maat is het sleutelwoord én onze visie; de personality bepaalt de vorm van het soort begeleiding welke hij of zij wenst. Van het alleen verzorgen van boekingen tot full PA-services.
Uiteraard verzorgen wij ook totaal management waarbij de zakelijke- en artistieke belangen van de personality behartigd worden op basis van exclusiviteit.

Totaal management betekent voor The Lardon Company:

 • behartigen van zowel de zakelijke- als de artistieke belangen
 • pers en publiciteit
 • booking
 • branding
 • billing
 • contractonderhandelingen etc.


Artiesten

Jasper Taconis

Jasper Taconis

» Lees verder
Oswin Beingsick

Oswin Beingsick

» Lees verder
Charlotte Labee

Charlotte Labee

» Lees verder
Hein Vergeer

Hein Vergeer

» Lees verder
Dennis Kroon

Dennis Kroon

» Lees verder
« Vorige

Nieuws

Evenementen

 • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
  » Lees verder

 • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
  » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl